Våra tjänster

Tack vare vår långa erfarenhet och vår flexibla organisation kan vi åta oss de allra flesta städuppdrag, oavsett omfattning och särskilda behov. Vi vänder oss till företagskunder i alla branscher, liksom offentlig sektor, bostadsrättsföreningar m.fl.  Tjänsteutbudet inkluderar:

Kontorsstädning – Vi städar idag kontor åt ett stort antal små och stora företag. Vår omfattande erfarenhet av kontorsstädning innebär att vi har noggrant utarbetade rutiner och alltid arbetar effektivt, enligt kundens specifikationer.

Fönsterputsning – Att arbeta som fönsterputsare ställer höga krav på utbildning och säkerhet. Våra fönsterputsade lever naturligtvis upp till samtliga krav och vi kan därför åta oss alla typer av uppdrag. Vi har egen tillgång till specialutrusning som skylift och liknande redskap vid behov.

Golvvård – Det finns många olika typer av golv som kräver olika behandlingar. Vår erfarenhet av golvvård är både djup och bred. Ett flertal av  våra anställda är diplomerade golvspecialister som hjälper till att avsevärt förlänga livet på dina golv genom att behandla dem på rätt sätt.

Trappstädning – Vi städar idag trapphus åt några av Stockholms största hyresvärdar och ett stort antal bostadsrättsföreningar. Rätt redskap och rutiner innebär att vi alltid städar så effektivt som möjligt.

Flyttstädning – Vi anlitas regelbundet av några av landets mest namnkunniga flytt- och mäklarfirmor. Även i det här fallet använder vi oss av tydliga rutiner och arbetar med checklistor som garanterar att resultatet blir fläckfritt varje gång.

Laboratoriestädning – Som en av få städfirmor i Stockholm kan vi erbjuda så kallad sterilstädning. Det innebär en särskild uppsättning rutiner, som att klädbyten är obligatoriska och att bara vissa kemikalier får användas. Vi har specialutbildad personal som arbetar på bland annat läkemedelsföretag och Stockholms största forskningsinstitution.

Hotell och konferensanläggningar – Vi erbjuder kompletta tjänster för hotell- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet. Utöver själva städningen tar vi också hand om bäddning av sängar m.m.

Städning av butikslokaler – Det omfattande slitaget av välbesökta butikslokaler ställer särskilda krav på städningen. Vi har erfarenheten som krävs för att ta fram rutiner som passar just din butik.

Gym och idrottsanläggningar – Lokaler som gym är väldigt varierade, med redskap, våtutrymmen, gymnastikgolv och annat som kräver speciella insatser. Vi är idag ansvariga för städningen hos en av Sveriges största träningskedjor.

Utöver städtjänster kan vi även erbjuda exempelvis vissa typer av vaktmästeritjänster, tvättjänster, blomvattning eller påfyllning av förbrukningsvaror. Tveka inte att fråga om du har några särskilda behov. Vi kan i de flesta fall hjälpa dig.